TEKİRDAĞ / KAPAKLI - Cumhuriyet İlkokulu

Şbt

6 ŞUBAT DEPREMLERİNDE HAYATINI KAYBEDEN VATANDAŞLARIMIZI UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ.

Şbt

2023- 2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM AÇILIŞI

Dönem Sonu Faaliyetler

Ara

Okulumuz lavaboları , hijyenik olmaları ve  öğrencilerimize yakışır olacak şekilde değiştirildi. Tüm musluklara su tasarrufu sağlamak için armatör takıldı.

Eyl

Okulumuz yapılan masal anlatma yarışmasında Masal Kahramanı'nı seçmiştir.  Masala anlatma yarışması birincimiz 2-D sınıfından Asuman CANAN olmuştur.Her ay tekrarlanacak olan Masal Kahramanı seçimimiz bu ay sonuçlanmıştır. Komiyon tarafından belirlenen masalları öğrencilerimiz sınıfta ve aileleri ile birlikte çalışmaktadırlar. İlk etapta sınıf öğretmenlerimiz tarafından sınıf birincileri seçilmektedir. Daha sonra okul komisyonu tarafından her sınıfın birincisi dinlenmektedir ve ayın Masal Kahramanı seçilmektedir.

Haz

Okul Gelişim Planı sene sonu değerlendirilmesinin yapılarak raporlaştırılması.

Haz

Okulumuzda Değerler Eğitimi Projesi kapsamında eğitim-öğretim yılı içinde yapılan çalışmalar

Haz

Öğrenciler ve okul personelinin sağlık durumlarının değerlendirilmesi, geliştirilmesi, sağlıklı okul yaşamının sağlanması ve sürdürülmesine yönelik okul sağlığı çalışmaları tamamlanmış ve rapor halinde sunulmuştur.

Haz

EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLERE SEÇİLEN "GIDA BEKÇİLERİ " PROJEMİZ.

Haz

Spor branşları (futbol) ile ilgili turnuvalar düzenlenmesi.

Haz

Öğrencilere yönelik rehberlik ihtiyacı belirleme anketlerinin (RİBA) uygulanması.

Haz

Öğretmenlere yönelik rehberlik ihtiyacı belirleme anketlerinin (RİBA) uygulanması.

Okul Aile Birliğimizin katkılarıyla düzenlediğimiz kermesimiz.