TEKİRDAĞ / KAPAKLI - Cumhuriyet İlkokulu

Ock

Öğrencilerimize  yönelik olarak El Yıkama, Hijyen, Sağlıklı Beslenme, Diş Sağlığı konularında okulumuz Rehber Öğretmeni Merve ALTEMUR tarafından seminer düzenlendi.

Ock

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında pano çalışmalarımız öğretmenimiz Sema SOY rehberliğinde gerçekleştirilmiştir.

Okulumuzda ''GIDA BEKÇİLERİ'' projesini yürüttük

Kas

Okulumuzda "İKLİM ÇOCUKLARI" adlı proje yürütülüyor. Proje  öğrencilere yönelik , iklimin değişmesine neden olan faktörlerin neler olduğu ve bu değişikliğin olası  sonuçlarının neler olabileceği konularında farkındalık eğitimleri düzenlenerek başladı.Sonraki aşamada öğrencilere iklime olumlu katkı sağladıkları her olayı kayıt altına almaları için birer defter hediye edildi. Ay sonunda defterler incelenerek iklimde güzel örnekler çalışmaları belirlendi ve ayın İKLİM ÇOCUĞU  seçildi. Proje için tasarlanan iklim pelerini Bir günlüğüne öğrenciye verildi.Bu proje ile öğrencilerin iklime olumlu katkı sağlamaları gerektiği fikri benimsetilmeye çalışıldı.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliğimizi velilerimiz ve okul aile birliğimiz ile kutladık.

Kas

Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında 11 Kasım 2022  tarihinde okulumuz öğrencileri ile öğretmenlerimizin rehberliğinde fidan dikme etkinliği düzenlenmiştir.

Kas

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü Anma programımızı gerçekleştirdik. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuz anasınıfı  öğrencilerine Kapaklı Belediyesi tarfından "SIFIR ATIK" eğitimi konulu seminer verildi.

Cumhuriyetin ilan edilme süreci istasyonlarla canlandırıldı

13 Ekim Dünya Afet

Risklerinin Azaltılması Günü kapsamında okulumuz öğrencileri ile yapılan etkinliğimiz.

Eyl

Öğrenci ve öğretmenlerimizle 'öğrencilere öz farkındalık ve öz disiplin kazandırma'ya yönelik etkinlikler yapıldı.

Eyl

Eğitimin Niteliğini Geliştirme Hareketi İl Eylem Planı'na uygun olarak Okul Gelişim Planı'nımız hazırlanmıştır.

Eyl

Birinci sınıf öğrenci velileri için, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan "İlkokul Velisi Olmaya Hazır mıyım" konulu içeriklerin (broşür, sunum, video) velilerle paylaşılmıştır.