TEKİRDAĞ / KAPAKLI - Cumhuriyet İlkokulu

4-10 Mayıs İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası ile ilgili çalışmalarımız.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Nis

Her Kitap Bir Dünya projesi kapsamında okulumuz öğretmneleri tarafından kitap tahlil ve toplantıları gerçekleştirilmiştir.

Nis

Rehberlik servisimiz tarafından öğrencilerimize bir üst eğitim kademeleri ile ilgili seminer çalışması yapıldı.

Nis

Okulumuz velilerine yönelik Bilinçli Teknoloji Kullanımına yönelik bültenimiz.

Nis

Okulda eTwinning projesi yürütülmesi.

Mrt

Deprem,konulu seminer çalışmalarımız devam etmektedir.

Mrt

Mangala, seksek, mendil kapmaca gibi geleneksel çocuk oyunları kapsamında yarışmalar düzenlenmesi.

Ock

Değerler Eğitimi Projesi kapsamında yapılan I. Dönem çalışmalarımız.

Ock

Okulumuz öğrencilerine Öğretmenimiz Kamile AKARSU rehberliğinde Ebru Sanatı çalışması yaptırıldı.

Ock

Öğrencilere yönelik mesleki tanıtım etkinliği düzenlenmesi.

Okulumuz öğrencilerine yönelik mesleki tanıtım etkinlikleri Rehberlik öğretmenimiz Merve ALTEMUR tarafından düzenlenmiştir.

Ock

Okulumuza ait 2022 yılı "OKUL AİLE BİRLİĞİ GELİR - GİDER TABLOSU" düzenlenmiştir.

Ock

Okulumuza ait Okul Aile Birliği 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı tahmini bütçe hazırlanmıştır.