TEKİRDAĞ / KAPAKLI - Cumhuriyet İlkokulu

Eyl

Okul Brifing dosyamız güncellenmiş olup  web sayfamızda paylaşılmıştır.

Eyl

EBA portalının öğretmen ve öğrenciler tarafından aktif olarak kullanılması için 05-09-2022 traihinde yapılan  Öğretmenler Kurulunda karar alınmıştır.

Eyl

Öğretmenlerimizin okula yönelik beklentilerini belirleyebilmek adına anket düzenlenmiş olup  sonuçların raporlandırılmıştır. Anket bağlantı  eki sunulmuştur.

Eyl

Velilerimizin okula yönelik beklentilerini belirleyebilmek adına anket düzenlenmiş olup sonuçların raporlandırılmıştır.

Okul tanıtım  videomuz.

Eyl

Okulumuz eklenti ve bölümleri eğitim öğretime hazırdır.

Eyl

Okulumuz Sınıf Öğretmeni Metehan SOY rehberliğinde yürütülen projemiz .

Okul öncesi ve 1. sınıf öğrencilerimize uyum haftası kapsamında okuldaki ilk günlerini neşeli ve eğlenceli geçirmeleri için düzenlenmiştir.

Okul Tarihçesi,Atatürk Köşesi,Şeref Köşesi

Mrt

Ortaya bir ürün koyarak  Öğrencilerimizin atasözleri ve deyimelere hakim olmasını sağlama amacıyla planlanmış eğitim örneği.

Mrt

çocuk oyunları kapsamında MANGALA  yarışması düzenlendi.

Mrt

Okulumuzda öğrencilerin giyeceği kıyafetler belirlenmiştir.

Kızlar için yazın kısa,kışın uzun TURUNCU üst

Erkekler için yazın kısa,kışın uzun SARI üst

(Kız ve erkeklerde Yakalı,yakasız olabilir veli isteğine bağlı.Kıyafetlerin üzerlerinde hiçbir resim şekil olmayacak düz sarı veya düz turuncu şeklinde olacaktır.)

Kız ve Erkekler alt olarak SİYAH eşofman giyeceklerdir.

Örnekleri aşağıdadır

Mrt

e twining projelerimiz ve ulusal kalite etiketimiz

Mrt

Okul bahçelerinin ağaçlandırılması  yapıldı, peyzaj çalışmaları yapıldı.

Mrt

Okul web sitesinin aktif olarak, zengin içeriklerle desteklenerek kullanılmaya devam ediliyor. Sosyal medya aracılığıyla yapılan çalışmalar paylaşılıyor.

Mrt

Deprem, yangın ve doğal afetler konusunda bilinçlendirici faaliyetlerin yanı sıra tatbikatların yapılması.